Kijkje in de keuken!

We zijn ontzettend trots op onze organisatie en dit willen we dan ook heel graag met jullie delen! Omdat wij voor een transparante en open cultuur staan willen wij jullie heel graag laten zien wat voor een organisatie wij zijn en waarom het iedere dag weer een feest is om aan het werk te zijn als VITAMMER! We willen laten zien met welk enthousiasme er gewerkt wordt zowel op de locaties als op het Servicekantoor.

Locaties

Onze locaties liggen door het hele land verspreid. Van Restaurant tot Koffiebar tot Banqueting, de mogelijkheden op locatie zijn ontzettend divers. Ben je een alleskunner en vind je het leuk om alles van A tot Z te regelen, dan is een éénmanslocatie misschien iets voor jou! Vind je het leuker om in een groter team aan de slag te gaan als Chefkok, Restaurant medewerker of bijvoorbeeld Barista, dan kan dat natuurlijk ook. Neem snel een kijkje onder de openstaande vacatures, wie weet staat er een interessante vacature bij voor jou!

Lijkt het je leuk om op locatie te werken? Klik hier!

Servicekantoor

Vanuit het mooie Schijndel wordt dagelijks alles in het werk gezet om ervoor te zorgen dat we onze locaties zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om het maken van een toffe flyer, het analyseren van alle cijfertjes of het bedenken van gave concepten, onze VITAMMERS zorgen dat het gebeurt.

Lijkt het je leuk om op het servicekantoor te werken? Klik hier

Stage

Op zoek naar een leuke stageplaats? Zoek niet verder! Wie weet kunnen wij jouw talenten goed gebruiken! Als stagiair heb je een frisse kijk en ken je de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. We hebben regelmatig leuke stageplekken beschikbaar binnen al onze communities! Kijk snel onder vacatures of een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook.

Wij bieden je een ervaren stagebegeleider en een uitdagende, afwisselende en vooral ook leerzame stageplek met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Uiteraard hoort hier ook een stagevergoeding bij!

Stage lopen bij VITAM? Klik hier!