Wat we jou serveren

  • Al het leuke en gezellige van de horeca!
  • Je werkt meestal doordeweeks tussen 08.00 en 16.00 uur. Hallo privéleven 😀
  • Samen met het team bepaal jij wat er op het menu staat.
  • Alle culinaire vrijheid om lekker, vers en gezond te koken.
  • Het salaris ligt tussen €2.400 en €2.700 bruto per maand FT basis.

Een kijkje in de keuken

Wat eten we vandaag? Dat is voor jouw gasten de vraag, maar voor jou een weet. Want dat menu, dat bepaal jij. En met dagelijks terugkerende gasten is dat een leuke uitdaging, kunnen we je vertellen. Want iedere dag is het jouw taak – samen met het team – om je gasten te verwennen en verrassen in ons bedrijfsrestaurant. In eerste instantie gaat het natuurlijk om goed en lékker eten, maar bij VITAM verleiden we onze gasten ook om gezond en verantwoord te eten. Daarom kook je bij ons vers en met de seizoenen, zonder onnodige toevoegingen uit pakjes en zakjes. En naast de dagelijkse business kan je je lol op met aanvullende evenementen, zoals walking diners, themadagen etc. Uitdaging en werkplezier gegarandeerd!

Zo werken wij aan vitale medewerkers!

Wij geloven dat we als ondernemende cateraar een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan ons doel: vitale mensen in een vitale wereld. Dat lukt alleen met vitale medewerkers, die barsten van de energie en lekker in hun vel zitten.

Enthousiast? Dit zijn onze vacatures:

Kok


Locatie   Leusden
Locatie   36 uur per week

Kok


Locatie   Den Haag
Locatie   30/32 uur per week

Kok


Locatie   Den Haag
Locatie   30/35 uur per week

Kok


Locatie   Den Haag
Locatie   35 uur per week

Kok


Locatie   Amsterdam
Locatie   40 uur per week

Kok


Locatie   Amsterdam
Locatie   40 uur per week

Kok


Locatie   Amsterdam
Locatie   32 uur per week

Kok


Locatie   Bunnik
Locatie   40 uur per week

Sous chef


Locatie   Amsterdam
Locatie   38 uur per week

Ontbijtkok


Locatie   Amsterdam
Locatie   24/32 uur per week

Geen geschikte vacature?


Laat een Open sollicitatie achter