Wat doe je met een berg ambitie, gave ideeën en veel ervaring? Dat voegt Vitam samen in een mooie club Vitammers! Laten we ze even voorstellen, onze Food Pioneers!!

Wie?

Een Food Pioneer is werkzaam op een van de bijna 300 locaties van Vitam in Nederland, bulkt van het Vitam DNA, heeft uitstekende kookskills, wordt helemaal happy van het uitproberen van nieuwe trends, dompelt zich helemaal onder in eten en drinken en vindt het helemaal te gek om deze kennis en passie over te dragen aan anderen! De een heeft gewerkt in sterrenrestaurant en heeft daarom veel creativiteit en kennis, de ander is gekozen vanwege zijn of haar fantastische instelling, echter allemaal met één en dezelfde gedeelde grote passie!!

Wat?

Onze Food Pioneers denken vanuit de gast en als Vitammer. Zij houden zich bezig met het aanwakkeren van creativiteit en inspiratie op het gebied van food in de hele organisatie en kennen de Vitam werkwijze en visie op het assortiment als geen ander. Zo helpen ze bij de opstart van nieuwe locaties. Ze zijn zeer actief op ons sociale platvorm Speakap en weten daarmee ook andere koks te motiveren en inspireren. Ze werken daarnaast ook veel samen met de afdeling marketing & communicatie. Zij bedenken en ontwikkelen nieuwe concepten en modules die helemaal passen binnen de visie van Vitam en aansluiten bij de laatste trends in de markt. Maar gaan ook langs bij andere locaties om te kijken of ze daar wat van hun kennis kunnen delen, onder andere door het geven van trainingen en kookstudio’s om zo een top kwaliteit te waarborgen! De Food Pioneers zijn aangesloten bij Food Inspiration Pioneers van de organisatie ‘Foodinspiration’. Dit is een netwerk van food-professionals. Omdat ze aangesloten zijn bij dit netwerk mogen ze 2 keer per jaar naar het Foodfestional Fod Unplugged en foodinspiration. Dit zijn zeer leuke foodevents, waar veel inspiratie opgedaan kan worden.