Ondernemerschap

Bij Vitam vind je echte ondernemers. Zij beschikken over één gemeenschappelijke eigenschap en dat is passie voor het vak! Met hun kennis en ervaring weten zij als geen ander ziel in het product en onze dienstverlening te leggen en kunnen ze direct inspelen op ieders wensen en behoeften.

Al vanaf de eerste dag geloven wij in ondernemerschap op locatie. Vitam geeft de vrijheid aan het restaurantteam om te bepalen wat er op het menu staat. Zij weten immers wat onze gasten lekker vinden en kunnen daar op deze manier direct op inspelen. Dat is ook de reden waarom veel opdrachtgevers voor Vitam kiezen als cateraar. Creativiteit, flexibiliteit en ondernemerschap zijn dan ook belangrijke eigenschappen als je bij Vitam werkt.
Vanuit ons Servicekantoor bieden we vanzelfsprekend de ondersteuning aan de locaties zodat zij ook daadwerkelijk zelfstandig kunnen ondernemen. Het Servicekantoor staat ten dienste van de locaties en niet andersom. Zo bedenkt onze Marketing afdeling bijvoorbeeld regelmatig leuke concepten en modules, die volledig uitgewerkt, inclusief de benodigde materialen, ter beschikking worden gesteld en ingezet kunnen worden op de locaties.