Wat we jou serveren

  • Al het leuke en gezellige van de horeca!
  • Je werkt meestal doordeweeks en tussen 08.00 en 17.00 uur. Hallo privéleven 😀
  • Een goed salaris met bonusregeling.
  • Alle vrijheid om lekker te koken en te ondernemen.
  • Je eigen keuken en restaurant runnen, onder veilige ‘Vitam’-vleugels.

Een kijkje in de keuken

Loopt ondernemerschap jou door het bloed en heb je ook culinaire kwaliteiten? Dan hebben wij een ontzettend veelzijdige baan voor je. In de ‘duofunctie’ restaurantmanager/kok run jij je eigen bedrijfsrestaurant én ben je de chefkok. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgever en verantwoordelijk voor de volledige dienstverlening op locatie. En die moet niet alleen lekker zijn, maar volgens Vitam’s missie ook gezond en verantwoord. Samen met het team steek je iedere dag je handen uit de mouwen om je gasten te verwennen en verrassen in ‘jouw’ bedrijfsrestaurant. Best een uitdaging als je bedenkt dat je gasten vaak iedere dag terugkomen… Klaar voor?

Zo werken wij aan vitale medewerkers!

Wij geloven dat we als ondernemende cateraar een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan ons doel: vitale mensen in een vitale wereld. Dat lukt alleen met vitale medewerkers, die barsten van de energie en lekker in hun vel zitten.

Enthousiast? Dit zijn onze vacatures:

Restaurantmanager / kok | Den Haag


Locatie Den Haag
Locatie 35 uur per week

Geen geschikte vacature?


Meld je aan voor de vacature alert of bekijk alle vacatures