Wat we jou serveren

  • Al het leuke en gezellige van de horeca!
  • Je werkt meestal doordeweeks tussen 08.00 en 17.00 uur. Hallo privéleven 😀
  • Een goed salaris met bonusregeling.
  • Alle vrijheid om te ondernemen met jouw team op locatie.
  • Je eigen restaurant runnen, onder veilige ‘Vitam’-vleugels.
  • Volop doorgroeimogelijkheden, zowel in functie als in locaties!

Een kijkje in de keuken

Heb jij alles in huis om je eigen restaurant van A tot Z te runnen? Ben jij klaar voor het ondernemerschap, maar niet met alle risico’s van complete zelfstandigheid? Welkom bij Vitam! Als restaurantmanager bij Vitam ben jij het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgever en verantwoordelijk voor onze dienstverlening op de locatie. En die moet niet alleen lekker zijn, maar volgens Vitam’s missie ook gezond en verantwoord. Samen met het team steek je iedere dag je handen uit de mouwen om je gasten te verwennen en verrassen in ‘jouw’ bedrijfsrestaurant. Best een uitdaging als je bedenkt dat die gasten vaak iedere dag weer komen voor hun genietmoment op de drukke werkdag. Wordt geregeld toch?

Zo werken wij aan vitale medewerkers!

Wij geloven dat we als ondernemende cateraar een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan ons doel: vitale mensen in een vitale wereld. Dat lukt alleen met vitale medewerkers, die barsten van de energie en lekker in hun vel zitten.

Enthousiast? Dit zijn onze vacatures:

F&B manager


Locatie   Hilversum
Locatie   40 uur per week

Restaurant manager Spaces Westerpark


Locatie   Amsterdam
Locatie   38 uur per week

Restaurant manager Midden Nederland


Locatie Midden Nederland
Locatie 25 uur per week

Restaurant manager Weert


Locatie Weert
Locatie 30 uur per week

Restaurant manager Almere


Locatie   Almere
Locatie   40 uur per week

Geen geschikte vacature?


Bekijk de alle vacatures of laat een open sollicitatie achter