Het sollicitatieproces bij Vitam

Jij bent dé ambassadeur van Vitam! Met jouw kennis, ervaring en enthousiasme leg jij je ziel in het product en onze dienstverlening en kun je direct inspelen op ieders wensen en behoeften. Wil jij ook een Vitammer worden? En heb jij net gesolliciteerd? Super leuk! Maar what’s next? Wel zo prettig om te weten waar je aan toe bent, toch?

Is het gelukt?

Als het goed is heb je net een bevestigingsmail van je sollicitatie ontvangen. Niet? Zijn we dan per ongeluk in je ongewenste mail terecht gekomen? Ook niet? Laat het ons dan even weten via vacature@vitam.nl, wij kijken het voor je na!

CV beoordeling

Je CV is bij onze recruitment afdeling binnengekomen en wordt uitvoerig bestudeerd. Jij krijgt in ieder geval binnen 2 weken te horen of je wordt opgenomen in de verdere procedure.

Let’s talk

Zien we op basis van je CV genoeg aanknopingspunten dan bellen we je op voor een korte kennismaking! Tijdens dit telefoongesprek kun jij natuurlijk je eerste vragen al kwijt en vragen we je o.a. naar je salarisverwachting en beschikbaarheid, dit om vooraf al duidelijk te krijgen of we op dat gebied wel bij elkaar passen. Is dit het geval? Dan gaan we samen meteen kijken naar de mogelijkheden om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Let’s meet

Je hebt de uitnodiging ontvangen voor het eerste kennismakingsgesprek. Wat houdt dat in? We vertellen je graag nog meer ins & outs over Vitam en natuurlijk willen we ook heel graag weten wie jij bent en gaan dieper in op je CV. Wij willen je tevens graag een rondleiding geven op je potentiële nieuwe werkplek, zodat ook jij goed kan inschatten of het bij je past. Een eerste kennismaking kan zijn met de Recruiter, Community manager, Restaurant manager of Operationeel manager. Tijdens je eerste kennismaking zit je meestal met twee Vitammers aan tafel. Na het gesprek bellen we graag jouw referenties na, dat geeft ons een nog beter beeld van jou. Afhankelijk van de functie kan het ook zijn dat andere Vitammers graag kennis willen maken met jou, het kan daarom zijn dat er nog een tweede gesprek plaatsvindt. Hierbij komt soms een online assessment om de hoek kijken, waarbij wij je dan vragen dit vooraf te maken, zodat de resultaten tijdens het tweede gesprek met jou besproken kunnen worden.

Zijn wij een match?

Dan doen wij jou graag een aanbod! Ga jij akkoord met het voorstel en is het contract getekend dan gaat de onboarding van start! Van harte welkom bij Vitam, geweldig dat je er bent!