Vitale Vitammers

Bij Vitam willen we mensen met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onze collega’s. Want wie zich gezond, fit en vitaal voelt, barst van de energie én zit lekkerder in zijn vel.

Vitaliteit gaat volgens ons over meer uit het leven willen én kunnen halen. Gezond eten en drinken, voldoende bewegen en werken aan je mindset zijn hierbij belangrijke ingrediënten. Maar, onthoud goed: iedereen doet dit op zijn eigen niveau en manier.

Eten en drinken

Bij Vitam staat gezonde voeding natuurlijk bovenaan onze lijst als het om vitaliteit gaat. Ook op het gebied van eten en drinken geloven wij in het verleiden en verrassen, zodat je zelf de juiste keuze maakt.

Bewegen

Sporten en bewegen is gezond voor iedereen en heeft veel voordelen. Niet alleen is het goed voor je lichaam en geest, maar ook om je sociale contacten te onderhouden of om je netwerk uit te breiden.

Mindset

Om fit en vitaal te worden heb je de juiste mindset nodig. Positief denken helpt je relaxter in het leven te staan. Je bent meer in evenwicht en hebt meer energie waardoor je je fitter en sterker voelt.

Dat smaakt toch naar meer?!

Wil jij graag bij Vitam werken, bekijk dan snel onze openstaande vacatures.