Vitam Vitaal

Bij Vitam gaat vitaliteit over meer uit het leven willen én kunnen halen. Iedereen doet dit op zijn eigen niveau en manier. Met als doel het krijgen van meer energie en je fitter en sterker voelen. Vitaliteit heeft volgens ons vijf centrale thema’s; eten & drinken, bewegen, ontspannen, verbinden en leren.
Met onze missie: ‘mensen verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl’ willen we onze gasten en bovendien onze eigen medewerkers inspireren. We zijn van mening dat onze medewerkers onze missie alleen kunnen uitdragen en in de praktijk kunnen brengen als zij zélf waarde hechten aan een verantwoorde en vitale levensstijl. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat vitaliteit een positieve bijdrage levert aan het functioneren van medewerkers. Want wie zich gezond, fit en vitaal voelt, barst van de energie én zit lekkerder in zijn vel. Een vitale medewerker is ten slotte een gelukkige medewerker!

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit en lekker in je vel zitten kun je op allerlei manieren bereiken. Wij dragen daar als werkgever graag een steentje aan bij. Samen met een team van vitaliteitsexperts bieden we onze medewerkers op een vrijblijvende en laagdrempelige manier uiteenlopende mogelijkheden aan. Van kleine tips en informatie in de Vitam app en een vitaliteits- en sportkalender tot aan een volledig vitaliteitsprogramma…bij ons kan het allemaal.

PMO

Ook bieden we onze medewerkers de mogelijkheid deel te nemen aan een preventief medisch onderzoek. Met dit onderzoek, dat door onze arbodienst wordt uitgevoerd, wordt de gezondheid van onze medewerkers in kaart gebracht en worden eventuele risico’s opgespoord. Vanzelfsprekend is het onderzoek helemaal vertrouwelijk en krijgen alleen de deelnemers hun eigen uitkomsten te zien. Wel worden er groepsresultaten doorgegeven aan Vitam, zodat er bij eventuele veelvoorkomende klachten ingegrepen kan worden. Als bijvoorbeeld blijkt dat een groot deel van de restaurantmedewerkers rugklachten heeft,kunnen we kijken hoe we de werkzaamheden of werkwijze kunnen aanpassen. Binnen het vitaliteitsprogramma komen verschillende vitale thema’s aan bod. Denk hierbij aan het krijgen van meer energie, lekker bewegen, een goede nachtrust en het beschermen van je grenzen. Weetjes en tips worden afgewisseld met inspirerende quotes en uitdagende groeps- en individuele opdrachten.

Dat smaakt toch naar meer?!