Restaurant­­manager | Chantal

Run je eigen restaurant bij vitam!

Als restaurantmanager ben je eindverantwoordelijk voor jouw locatie en zorg je ervoor dat de dienstverlening in het restaurant en bij bijeenkomsten perfect verloopt. Je onderhoudt een goede relatie met de opdrachtgever en samen met jouw team weet je de gasten elke keer te verrassen met lekker eten en drinken. Daarnaast verzorg je de wekelijkse menuplanning, de aansturing van het team en alle bijbehorende administratie. Veel afwisseling dus; geen dag is hetzelfde. Sterker nog, geen uur is hetzelfde! Het ene moment stel je een menu samen of bereid je de lekkerste salades en broodjes, en het volgende ben je in gesprek met de opdrachtgever of bereid je een evenement voor. Alles om samen met je team te zorgen voor een tevreden opdrachtgever en blije gasten.

Assistent restaurant­­manager

Blijf groeien bij Vitam!

Als assistent-restaurantmanager draag je een steentje bij aan álle onderdelen van de dienstverlening. Je assisteert de restaurantmanager en bent medeverantwoordelijk voor de banquetingactiviteiten. Veel afwisseling en veel leren dus. Je werkzaamheden lopen uiteen van het assisteren bij het maken van roosters en offertes en het bijhouden van de administratie tot het bereiden van de lekkerste, gezonde gerechten en het helpen van de gasten en opdrachtgever. Samen met de restaurantmanager ben je operationeel aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorg je ervoor dat het serviceniveau elke dag verbluffend is. Jij bent pas tevreden als de gasten, de opdrachtgever en je collega’s dat ook zijn!

Restaurantmedewerker | Eveline

Blijf groeien bij Vitam!

Als restaurantmedewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat de gasten in het restaurant iedere dag het verschil proeven, in álles. Je werkzaamheden zijn dan ook heel afwisselend. Je bereidt niet alleen de lekkerste gerechten, zoals fantastische belegde broodjes, heerlijke maaltijdsalades of bijzondere warme lunchgerechten, je verzorgt ook de vendingautomaten en je zorgt dat het restaurant er altijd aantrekkelijk en opgeruimd uitziet. Ook het serveren van hapjes en drankjes bij bijeenkomsten hoort bij je werk. Geen dag hetzelfde dus. En je krijg je veel ruimte voor eigen inbreng, dus je creativiteit om de gasten steeds weer te verbluffen wordt gewaardeerd!

Barista | Levi

Run je eigen koffiebar bij Vitam

Als barista zorg jij voor een koffiebar waar gasten zich welkom voelen voor een heerlijke koffie en een rustmoment tijdens hun werkdag. Met fantastische koffieblends maak jij alle mogelijke varianten, van een flat white of cappuccino tot een latte macchiato of de perfecte espresso. Maar met jouw creativiteit creëer je ook met andere drankjes en lekkere hapjes de ultieme pauzebeleving voor de gasten. De uitstraling van de koffiebar draagt daar ook aan bij, dus jij zorgt dat die er altijd netjes en uitnodigend uitziet door tussentijds schoon te maken. Natuurlijk wil je je gasten altijd iets te bieden kunnen hebben, dus de administratie houd je ook op orde. Soms schiet je ook je collega’s te hulp in het restaurant of bij de banqueting. Zo is geen dag hetzelfde!

Zelfstandig werkend kok | April

Bepaal zelf wat je kookt bij Vitam!

Als zelfstandig werkend kok stel jij samen met de restaurantmanager het menu op, koop je de ingrediënten daarvoor in en bereid je het natuurlijk. Dit doe je niet alleen voor het restaurant, maar ook voor de vergaderarrangementen, diners en maatwerkevenementen. Daarbij heb je veel vrijheid; bij Vitam werken we niet met een centrale menuplanning of inkoop. Dus ook alle ruime om nieuwe recepten uit te proberen. Zo kun je je steeds verder ontwikkelen, met als doel tevreden gasten.

SR medewerker | Shalina

Vitam zet jou in je kracht!

Bewust van ieders talent. Vitam gelooft in leuk werk voor iedereen. Wel of geen beperking. Niet voor niets zijn we koploper in inclusie en diversiteit in de cateringmarkt. Geen enkele cateraar in Nederland heeft in verhouding zoveel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Dat doen we gewoon. Gewoon anders. Met de juiste persoonlijke begeleiding en aandacht. Op maat dus. Zodat iedereen zich goed voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Bekijk het verhaal van Shalina en hoe zij binnen Vitam is gegroeid!