Vacature bekeken

Heb je een vacature gezien die jou op het lijf is geschreven? Yes, daar zijn we blij mee! De eerste stap is solliciteren. Dat doe je door het formulier onder aan de vacature in te vullen. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, krijg je van ons een mail met een ontvangstbevestiging.

Sollici­teren & screening

Wij gaan snel aan de slag met jouw sollicitatie. Als we een match zien, bellen we jou voor een eerste telefonische kennismaking en checken we of jouw talenten, ervaring en motivatie aansluiten bij de vacature. Is het gevoel van beide kanten goed? Dan dragen we jou voor aan de betreffende manager en nodigen we je uit voor een kop koffie op locatie. Tot snel!

1e interview
Gesprek op locatie

Yes, tijd om samen aan tafel te gaan! Leuk om jou beter te leren kennen tijdens dit gesprek. Hopelijk krijg jij ook een goede indruk van ons als werkgever. Stel alle vragen die in je opkomen! Aan het einde van het gesprek maken we afspraken over het vervolg.

Voorstel

Is het gesprek van beide kanten positief bevallen? Super! Dan doen we je een voorstel. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen als nieuwe Vitammer!

Welkom nieuwe Vitammer