Ontwikkel jezelf!

Leren is leuk! Zeker bij Vitam en dat doen we elke dag!

Al voor je eerste werkdag maak je kennis met Vitam. Je gaat ervaren hoe het is een echte Vitammer te zijn. Onze collega’s op onze locaties staan dagelijks in contact met onze gasten. Daarom hechten wij groot belang aan kwaliteit. Zij staan voor je klaar om je helemaal wegwijs te maken op je nieuwe werkplek en je een goede begeleiding te geven.

Met de Vitam app blijf je tevens op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Vitam, deel je jouw inspiratie met je collega’s en weet je meteen wie er binnen Vitam werken.

Om jou al zo goed mogelijk kennis te laten maken met wie wij zijn en hoe wij werken, hebben wij een ontzettend tof en leerzaam online leerprogramma samengesteld. De trainingen en opleidingen worden aangeboden vanuit de V’Academy, trainingen op elk niveau en voor ieder wat wils. Samen staan wij sterk!

POP

Bij Vitam krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen je eigen functie of in een andere rol. Jouw loopbaan en ontwikkeling is jouw verantwoordelijkheid en Vitam geeft je de ruimte en de kans om je talenten te ontdekken en te doen waar je goed in bent. Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien en dat je het beste uit jezelf haalt. Het Vitam persoonlijke ontwikkelingsplan helpt je om heldere doelen te stellen ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling, je focus op deze doelen te behouden en vervolgens actief aan de slag te gaan om deze doelen daadwerkelijk te behalen. Of je je nu verder wilt ontwikkelen in je huidige functie of een andere functie binnen Vitam.

Kookstudio

Vitam organiseert kookstudio’s door het hele land, waar iedereen aan mag deelnemen, ook als je geen kok bent! De kooksessies hebben altijd een specifiek thema of spelen in op een nieuwe trend. Je blijft dus gewoon bij, op een praktische en gezellige manier, samen met je collega’s. Elke locatie is geabonneerd op een kook-vakblad, welke elke maand bezorgd wordt. Is je inspiratie even op? Geen zorgen, wij helpen je gewoon op weg!

Trainingen

Er is ook de mogelijkheid om een training te volgen die meer is toegespitst op de locatie waar je werkt of wellicht op jou persoonlijk. Het halen van je leermeesterdiploma of met het hele team ‘Vitam onderneemt’ volgen kan dus ook!